Beoordelingen van Taco Company Hilversum

Recente recensies

4.0
G.Bouma
19 mei 2022

30minuten te laat, zonder belletje, maar wel twee blikjes cola gekregen.

Ingeborg Duursma
7 mei 2022

Eten was lekker bezorging was snel. Alleen het extra bestelde bakje guacamole ontbrak in de bestelling, jammer!

Liv
2 mei 2022

Snelle bezorging, heerlijk en goeie hoeveelheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinske
23 april 2022

Het was weer heerlijk!

Kayleigh
16 april 2022

Zeer tevreden !! Super nette service en mega lekker eten !!

Tanja
9 april 2022

Prima, lekker gegeten

Tanja
7 april 2022

Helaas, eten pas na 1,5u binnen, eten lauw. Ook niet telefonisch benaderbaar ondanks “bel ons” op de site. Ook grote portie frites niet waar. Eten wel lekker.

Bas
6 april 2022

Aangegeven geen pepers in mijn eten te willen, helaas toch (niet voor de eerste keer) pepers in het eten. Qua bezorging loopt het ook niet vlekkeloos. Aangegeven contant te betalen, zelfs met welk bedrag ik zou betalen. Komt de bezorger die zegt o ik heb helemaal geen wisselgeld mee... Niet helemaal zoals het hoort, jammer.

RIta van Luit
3 april 2022

Zoals altijd, precies op tijd en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
28 maart 2022

Netjes bezorgd prijs kwaliteit is gemiddeld, zeker lekker eten maar voor de prijs wel weinig

Angeli van der Weijde
20 maart 2022

We hebben lekker gegeten van het bestelde eten. De bezorging liep helaas mis, maar na telefonisch contact met de zaak, werd het wel goed opgelost. Het was toen helaas wel al laat om nog te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleine
17 maart 2022

De burrito, taco’s (met extra schelp), quesadillas en maïskolven gaan er altijd goed in. Vooral die laatste 2 vinden de kids bij ons ook lekker. Bezorging was snel, erg fijn.

Nathalie
15 maart 2022

Voor het eerst besteld en het was heerlijk!!

Thiska
12 maart 2022

Lekker eten! Nog prima op tijd! Ik had alleen guacamole besteld maar kreeg salsasaus :-(

M
12 maart 2022

Weer heerlijk gegeten ondanks dat de bestelling niet helemaal goed was gegaan. We wilde 1 zonder sla en kregen beide zonder sla en ook beide zonder ananas. Verder heerlijk gegeten

Cherly
8 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Helma Luijendijk,
7 maart 2022

Weer goed verzorgd !

RIta van Luit
26 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer goed.

Nelien
26 februari 2022

Bestelling kwam snel en het eten was erg lekker! We gaan zeker vaker bestellen.

Mvk
21 februari 2022

Goede snelle levering na kleine technische storing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helenas
20 februari 2022

Was weer heerlijk!

PB
19 februari 2022
Sabrina
17 februari 2022

Keurig op tijd, prima klaargemaakt en lekker verse salade.

Mandy van Dolder-Hoven
16 februari 2022
Cherly van dijk
14 februari 2022

Optijd bezorgd door een vriendelijke meneer. En wij hebben heerlijk gegeten!

Claudia
12 februari 2022

Wat hebben we heerlijk gegeten, de mexisalon met gehakt wat echt heerlijk net zoals de pulled pork

RIta van Luit
12 februari 2022

Precies op tijd en héérlijke Nacho

Heidi
7 februari 2022

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grietje
5 februari 2022

Alles top! Snelle bezorging. En yoghurt sinaasappel ijs is echt een aanrader

Rob Pauw
2 februari 2022

het was alweer een poosje geleden, maar het was nog lekkerder dan voorheen. toppie!

Tanja
30 januari 2022

puntje van kritiek, in quesadilla zat weinig kaas. Verder lekker gegeten.

Fred
26 januari 2022

Het eten was nog lekker warm en de smaak was top

Elvira
24 januari 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorger. Eten zoals altijd goed, wel erg zuinig met de jalapeno.

Mariska
21 januari 2022

Heerlijk was t weer! Jammer dat t erg lang duurde door drukte. Zijn we niet gewend van Taco!

Ton vd Hoorn
18 januari 2022

Was heerlijk en goed

Femke
18 januari 2022

Drie verschillende taco's besteld. Smaak goed (alhoewel iets teveel ui) en warm. Extra schelpen vergeten waarvoor ik wel heb betaald. Taco's waren daardoor slap geworden.

Anoniem
11 januari 2022

Guacamole is heerlijk! Rijk gevulde taco’s en burrito’s.

Cherly van dijk
3 januari 2022

Heerlijk gegeten! En het was goed warm!

Esther
2 januari 2021
GertJan
2 januari 2021

Werd telefonisch goed te woord gestaan. Snel bezorgd, warm eten. En goed gevulde produkten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludianne
30 december 2021

Weer heel erg lekker, al waren de afbrokkelende taco's natuurlijk wel wat lastig te eten. Maar de bezorging was jammer genoeg wel weer erg laat, een uur na mijn bestelling. Heb het de bezorger vriendelijk en voorzichtig gevraagd / gezegd, en hij zei dat ze er echt niets aan konden doen. En zij het ook erg vervelend vinden. Maar door personeelstekort, een groot bezorgingsgebied (tot aan Bussum en Naarden aan toe) en personeelsuitval door Corona, konden ze gewoon echt niet sneller. Dus daar had ik toen wel weer wat meer begrip voor. Maar 't blijft wel een beetje vervelend!

Kimberly
22 december 2021

Het eten is altijd super lekker! Het duurt wel altijd erg lang voordat het eten er is, vaak wel 1/1.5 uur. Dat is jammer, maar het eten is zo lekker dat het het wachten waard is.

Hans
17 december 2021

Altijd weer heerlijk en goed verzorgd.

Justinahan
17 december 2021
Brax
11 december 2021

Naast taco's ook de Fajita's special besteld. Was heerlijk! Zeker een aanrader!

Shiran
9 december 2021
Ludianne Hoogsteen
7 december 2021

Ik heb voor het eerst hier besteld, en ik moet zeggen het eten was heerlijk! Ben gek op Mexicaans eten in een restaurant, dus m'n standaarden zijn wat dat betreft best hoog. Maar ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast! Erg lekker :D, dus wat dat betreft zeker voor herhaling vatbaar! Qua bezorging was ik minder tevreden. Niet dat de bezorger niet vriendelijk was, dat allerminst. Maar voordat mijn bestelling werd bezorgd, duurde dat wel bijna een uur en 20 minuten. Dat vond ik voor een doordeweekse dinsdag wel erg lang duren.. Maar de bezorger verschuldigde zich daar wel direct heel netjes voor en zei dat ze het erg druk hadden. Maar voor een in ieder geval voldoende beoordeling t.a.v. de bezorging vind ik dat je bestelling wel binnen de 45 minuten besteld moet worden!

Rik
6 december 2021
Tanja
6 december 2021

Eten was prima, helaas was het wel wat koud. Kleine opmerking nog, zijn geen Franse frietjes 😉

Michel
4 december 2021

Food was cold and not spicy.

Anno
26 november 2021

Weinig tot geen gehakt op de taco’s

Gert-Jan
25 november 2021

Wederom zeer goed gegeten!

Justinahan
23 november 2021
amy
22 november 2021

ik heb bijna anderhalf uur gewacht op 3 taco’s en nachos endan komt de bezorger super sacherijnig mijn eten geven, ik had toen ik besteld had al aangegeven dat ik met contant betaalde en vervolgens zegt de bezorger “oh ja ik heb geen geld terug voor je” zo van geef mij fooi. Nou daar ben ik niet van gediend uiteindelijk had hij wel geld bij zich en heeft me geld gegeven, echt super slecht!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
14 november 2021

Netjes op tijd bezorgd. Alles lekker warm En vooral erg lekker. Aanrader

Gos Hein
14 november 2021

tweede keer dat we hier bestellen, en gewoon lekker

Bianca
7 november 2021

Nachos was niet zoals ik het gewend ben, nauwelijks kaas, waar was de cheddar ? Verder de extra cream vergeten , waar ik wel voor heb betaald. Voorlopig geen Taco Company meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
5 november 2021

Deze keer was het eten niet heel warm meer. Dat was erg jammer en zijn we ook niet gewend

D
3 november 2021

Het was niet te vergelijken met alle voorgaande keren. Het smaakte absoluut niet, we wisten alleen niet waar het aan lag. Voorgaande keren hebben we heerlijk gegeten. Twijfel of we nog terug gaan komen

Esther
3 november 2021

Bezorging duurde redelijk lang (bijna een uur), maar het eten zelf was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Sandra
28 oktober 2021

Prima eten. Wat mij ontzettend stoort is dat ik moet betalen(0,25€) voor girale betaling , in 2021 kan dat echt niet. Zodoende gaan klanten bij voorkeur contant betalen wat jullie moeten storten bij de bank (tegen kosten) en dat is dan gratis?? Ik adviseer om met de bank in gesprek te gaan over de pinkosten. Eigen belang wat je wilt het risico van vals geld niet lopen.

Lori
27 oktober 2021

Taco’s zijn lekker, dubbele taco houdt ze knapperig. Wel waren ze niet meer n beetje koel, smaakvol, maar iets warmer zou lekkker zijn geweest

Lisa
16 oktober 2021
Gert-Jan
16 oktober 2021

Snelle bezorging. Producten goed verpakt, warm en erg smakelijk! Goede portie ook voor grote eters.

Jaap
15 oktober 2021

Eten was echt heel lekker! Bezorging kon sneller

navya
10 oktober 2021
C. Munteanu
8 oktober 2021

Taco Company delivers always good and fresh food.

Irene
5 oktober 2021
Sam
28 september 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elles
28 september 2021

Goed gevuld, heerlijk van smaak en goede temperatuur. Bezorging goed! Ga ik zeker nog eens bestellen.

DIKHOFF
26 september 2021

Heerlijk gegeten. Jammer dat het drankje van het kindermenu was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
26 september 2021

Lekker eten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
24 september 2021

Eten was super, 1e keer dat we hier bestelden maar voor herhaling vatbaar.

Dikhoff
12 september 2021

Zeer smakelijk gegeten. Prima porties en snel bezorgd. Aanrader!!

Jacqueline
11 september 2021

Het is heerlijk, snel en vriendelijk bezorgd. Maar de laatste 2 keren vergaten jullie de guacamole, die ik erbij besteld had. En die is nou net zo lekker. Verder vooral zo door gaan.

Tineke Post
5 september 2021

Ik heb de extra door mij bestelde: sour creme, Extra guacamole gemist!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shawney
5 september 2021

Heerlijk gegeten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WvK
28 augustus 2021
Natasja
27 augustus 2021

Echt heel lang moeten wachten wel meer dan 1,5 uur...jammer want de buritos zijn wel lekker

Margo
27 augustus 2021

Altijd lekker en mooi binnen de aangeven tijd. Fan van de mexalon!

Syl
26 augustus 2021

Everything perfect!

Jasper
25 augustus 2021

heerlijke burrito en lekker snel

Marianne
8 augustus 2021

Nacho's waren beetje koud wat toch wel jammer is als het kaasnacho's zijn. Patat was redelijk knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teetje
4 augustus 2021

Op tijd bezorgd, eten was goed. Echter vorige week ook een bestelling gedaan, waarbij het drinken niet bezorgd was. Er werd aangegeven dat het bedrag gestorneerd zou worden, helaas tot op heden nog niets mogen ontvangen. Graag verneem ik uw reactie. Bij voorbaat dank.

de Vos
24 juli 2021

Twee burritos besteld. Waren nog lekker warm toen we ze ophaalden. Goed gevuld met kip en chorizo en groenten. Erg smakelijk. Al eerder besteld bij deze toko en zal dat vaker blijven doen.

Pieter
24 juli 2021

Heerlijk gegeten. Koen aan de telefoon gehad, zeer vriendelijk en denkt goed mee. Bedankt!

Anne
21 juli 2021

T was weer heerlijk!! Super service en snel bezorgd!

Prins
12 juli 2021
Myra
7 juli 2021

Heerlijk gegeten. Ook rekening gehouden met wensen als geen ui. Bezorging vriendelijk.

Justme
2 juli 2021
Pieter
2 juli 2021

Tikkeltje aangebrand en slap aan de onderkant, voor de rest top

Louise
25 juni 2021
Michael
22 juni 2021

De bezorger was er snel en de burrito was nog warm, maar dat is het enige wat goed te zeggen is erover. De burrito was nat en niet smakelijk, het beetje vlees wat erin zat was taai en enorme hoeveelheden rijst in de burrito.

J. Kon
20 juni 2021

Voor de derde keer is de bestelling niet goed gegaan. Iedere keer bestellen we Taco pullen pork 3x. En iedere keer krijgen we 3 verschillende. Slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KP
17 juni 2021

Duurde meer dan 2 uur voordat ik het bestelde eten kreeg.

Gio
16 juni 2021

Altijd snel! Altijd vers! Altijd lekker! Zeker 1 van mijn favoriete plekken om eten te bestellen!

JS
12 juni 2021

Aardige smaak naar onduidelijke kwaliteit. Nergens wordt uit duidelijk of dit allemaal wel biologisch was. Anno 2020 toch wel vrij basic lijkt me.

Christian
1 juni 2021

Vorige keer tevreden, maar helaas de tweede keer niet. Gigantische buikpijn van de gehakt gehad, tweede dag de gehakt opgemaakt van de dag ervoor en weer buikpijn. Helaas was de saus guacamole ook niet geleverd. Offday vermoed ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boy
31 mei 2021
José
31 mei 2021

Supersnel bezorgd. Eten was lekker, wel wat zompig. Dat is logisch bij bezorgen, maar het was verergerd doordat sommige dingen onder aluminiumfolie zaten, en geplet waren door het stapelen in de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
25 mei 2021

het was weer ontzettend lekker! Meestal is TacoCompany heel snel met bezorgen, nu pas na ruim een uur, dat is lang als je trek hebt maar het was het wachten waard!

Peter
15 mei 2021
Barry vd T
13 mei 2021

Was in orde, maar erg bijzonder/verfijnd was het allemaal niet. Bestelling kwam daarnaast ruim 25min te laat, maar dat schijnt tegenwoordig bijna overal standaard te zijn.

Xavier
30 april 2021
Prins
27 april 2021

Eten was lekker en vers . Alleen de extra zure room die we hadden besteld kregen we niet , jammer . Lijkt wel of de prijzen ook omhoog zijn gegaan . Verder prima hoor

Cherly
26 april 2021

Heerlijk!

Anika
26 april 2021

Bestellen gaat simpel via de site en de bezorging is lekker snel.

Anoniem
18 april 2021

Goed

Anoniem
17 april 2021

Snelle bezorging & Ruime porties. Precies waar je voor betaald!

Jason
11 april 2021
Wesley
6 april 2021

Topkwaliteit eten. Warm en vers bij aankomst. Ze nemen ook de opmerkingen bij de bestelling zorgvuldig mee in de bereiding!

Pierre Consieux
4 april 2021
Me
3 april 2021

Na ruim een uur gebeld waar de bestelling bleef. Daarna nog ruim 20 min. Moeten wachten.

Cindy
2 april 2021

Gevraagd of de taco's en de vulling eventueel apart kon omdat het later pas gegeten zal worden en de taco's anders slap worden. Kwam super netjes aan. Vlees, groenten, sla en taco's apart verpakt. Helemaal super!!!

Bianca
2 april 2021

Ik heb de nachos wel eens lekkerder gegeten hier. Maar wat ik niet eerder heb meegemaakt is het roomboterkuipje in het kuipje vol met sour creme is gezet, heel raar! Daarom 1 ster voor bezorging.

Tanja
1 april 2021

Is prima bezorgd maar was wel niet meer zo warm. Mag ook iets minder zout, verder lekker gegeten. Volgende keer beter 😉

John Doe
29 maart 2021

Bezorging duurde nog al lang(net meer dan een uur), eten was wel lekker.

Fi
19 maart 2021

Heerlijk , alleen bakje extra quacamole miste

Sabrina
18 maart 2021

Vlot bezorgd en lekker

Cornelie
15 maart 2021

Ik had me erg op de maaltijd verheugd maar het viel me tegen. De kaas was onvoldoende gesmolten terwijl de taco te donker was. De biefstukreepjes waren taai. Het nodigde niet uit om nog een keer terug te gaan helaas. Het eten was wel goed op tijd klaar en vriendelijk personeel.

Esther
14 maart 2021

Heerlijk en goed warm , zelfs uit Hilversum naar Bussum!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnoud
11 maart 2021
Maria
10 maart 2021

Ik had in de opmerking bij de bestelling nadrukkelijk geschreven: geen pittige sauzen of jalapeño in de gerechten, en toch zat er jalapeño in..helaas oneetbaar dus voor mij. Overige gerechten waren wel ok, beetje te slap/sappig allemaal maar prima smaak

Mariska
10 maart 2021

zondag dus wat langer onderweg dan anders maar jee het was het weer waard! Heerlijk!! Heel warm en zo lekker! TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
9 maart 2021

Zooo lekker gegeten!!. Ik had 3 tacos naar keuze (kip pulledpork en beef). Prijs was echt super schappelijk en de bezorging vlot en vriendelijk. Aanrader dit!

Marianne
6 maart 2021

De maïskolf kon na 1 hap meteen de prullenbak in helaas, niet te eten, dus geen aanrader. Het geld hiervoor mogen jullie terugstorten op mijn rekening. Burrito’s waren wel lekker.

Kasper
6 maart 2021

Perfect op tijd en vriendelijke bezorger. Eten was precies goed

Anoniem
5 maart 2021

Was heerlijk man, bedankt!

Ronald Koopman
2 maart 2021

Heel lekker gegeten en de bestelling op tijd geleverd door een hele vriendelijke bezorger! Top!

Marion
28 februari 2021
MS
26 februari 2021

Altijd goed!!

M van Wijk
26 februari 2021

Dag beste mensen, het is voor het eerst dat ik niet tevreden was met een maaltijd die ik bij jullie bestelde. En wel om de volgende redenen: Ik heb meer dan een uur op de bestelling moeten wachten; toen die kwam was het eten lauw en ik had extra knoflooksaus besteld en kreeg daarvoor in de plaats crème fraîche.... Jammer - ik ben beter van jullie gewend.

Manon
17 februari 2021
Phil
16 februari 2021

- 1,5 uur bezorging - Nachos zouden salsa en jalapenos hebben, er zat een molecuul van iets roods in en geen jalapenos. - Crispy was niet crispy dus geen chip erin - Smakeloos

Amish
15 februari 2021

Tacos were good.

Ralph
9 februari 2021
Jeroen Lensink
1 februari 2021

Eten was prima, voor mij persoonlijk had de Enchilada teveel kaas, maar nogmaals dat is persoonlijk. Wat eigenlijk niet meer van deze tijd is dat is de opslag op per Ideal betalen. Gaat niet om die 25 cent maar om het idee

Anonymous
31 januari 2021

They have never let me down :).

Gam
25 januari 2021
Bianca
25 januari 2021

Super snel bezorgd, binnen een half uur. En zoals altijd erg lekker!

Aafke
25 januari 2021

Lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prive
22 januari 2021

De bezorging duurde ongeveer 70 minuten. Dat was opzich prima omdat het een stukje van onze woonplaats af ligt. Het eten was nog heerlijk op temperatuur toen het aan kwam. We kregen ruim voldoen en het voldeed aan de verwachting. De xxl wrap was lekker alleen had iets langer op de grill gemogen zodat het iets meer crispy was. De wrap kwam nu iets soppig aan.

Marianne
18 januari 2021

Ik had nacho kaas genomen. Maar er was met nacho dan kaas. Viel beetje tegen. Eerste keer dat ik het besteld had was het heerlijk maar nu niet echt. Patat was ook niet echt knapperig. Heel erg jammer

Anonymous
9 januari 2021
Rvdtol
4 januari 2021

80 minuten wachten op verzorging is wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cher
3 januari 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
31 december 2020

Heerlijke ensillada gegeten. Snel bezorgd en het eten was ook nog heerlijk warm!

Anoniem
20 december 2020

Was weer heerlijj

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
19 december 2020

Al meerdere keren besteld, iedere keer weer lekker verse ingrediënten, goed warm en op afgesproken tijd geleverd. Aanrader voor lekker Mexicaanse maaltijd.

Ronald Koopman
15 december 2020

Weer lekker gegeten, maar de bezorgtijden was dit keer 1 1/2 uur. Best lang!

Yvonne
15 december 2020

18.50 uur bestelling geplaatst. 19.50 uur gebeld met de vraag wanneer het eten kwam. Degene die ik aan de telefoon had meldde dat ze op dat moment met de bestelling bezig waren en dat het over 10 minuten onze kant op kwam. 20.24 uur nog maar eens gebeld met de vraag waar het eten was. Kreeg te horen dat het op het punt van vertrekken stond. Als compensatie 2 blikjes frisdrank gekregen. Was het lange wachten helaas niet waard.

Jespar
10 december 2020

Ik moest na 1 uur bellen waar mijn bestelling bleef. Prima opgelost met een gratis drankje.

Ralph
8 december 2020
Michelle
2 december 2020

Was heerlijk gegeten

Ronald Koopmam
30 november 2020

Heerlijk gegeten en op tijd gebracht door een alleraardigste en beleefde jongen!

Bianca
27 november 2020

Ruim een uur gewacht en helaas was de nachos niet warm meer. Tevens zijn ze het bakje guacamole vergeten, terwijl ik er wel voor betaald heb. Jammer dit Tacocompany!

E. Albers
15 november 2020

Iedere bestelling mist er wel iets. Zelfs na contact erover te hebben opgenomen worden nog steeds extra sauzen en dranken niet meegeleverd.

Jop en Elly
14 november 2020

het was weer heerlijk.

Juan
11 november 2020
Jobo
5 november 2020

Toppie weer

Ronald Koopman
2 november 2020

Het was weer heerlijk en snel geleverd!

ghislaine beijen
31 oktober 2020

Mexsalon en burrito waren erg lekker. Goed gekruid. We hadden 1met gehakt, 1 met kip en 1 met chorizo. Netjes op tijd bezorgt en goed warm dus top

NN
31 oktober 2020

Alles top. Snelle bezorging. Superlekker eten. Bedankt!

Ingrid de Jong
28 oktober 2020

echt een aanrader! we (4 p) hadden voor ieder wat wils en dat was leuk combineren. Bezorging op tijd en super netjes (werd van te voren gebeld). We gaan vaker bestellen!

Dasjha
25 oktober 2020

Super! Eten was echt nog bloedheet ookal wonen we in Vreeland. Echt top! De taco’s, burrito en quesadilla waren heel smakelijk en rijk gevuld. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NL
25 oktober 2020

Super! Altijd lekker en snel bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kas
25 oktober 2020

Perfect man groetjes aan Ricardo

Ronald Koopman
22 oktober 2020

Snelle levering en weer heerlijk gegeten!

Ronald Koopman
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Het eten was er snel. Hele vriendelijke man die het eten kwam brengen! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
13 oktober 2020

Ongezellige verpakking, maar wel effectief. Op tijd bezorgd. De burrito is afgestemd op Nederlandse smaak, dus het gevoel "Mexico" is er niet. Wellicht een idee om het Mexico-gevoel in een apart zakje er bij te leveren?

Marlous
12 oktober 2020

Heerlijk gegeten, werd keurig op tijd bezorgd! Eten is goed op temperatuur en zeer smaakvol, zeker een aanrader!

Willem
9 oktober 2020

Het was weer genieten en ook nog eens snel bezorgd! Jullie hebben er een vaste klant bij.

Willem
5 oktober 2020

Eerlijk is eerlijk, het was super lekker. Ik had voor het eerst de XL Quesadilla en zeker voor herhaling vatbaar. Ga snel weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
28 september 2020

wederom heerlijk! Snel bezorgd, heel warm nog en zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Csm
23 september 2020

Wachttijd was lang, taco’s wel lekker maar niet meer warm, Dat moet beter kunnen.

Ronald Koopman
13 september 2020

Prima gegeten! Lekkere volle buritto’s. Mooi op tijd gebracht. Vriendelijke bezorger!

Pieter de Jager
10 september 2020

Was lekker, enige minpuntje was dat de taco's aan de randen zwart waren verbrand. Als ze wat eerder uit de oven waren gehaald, was het 5 sterren!

Gyunghwa Han
30 augustus 2020
Gyunghwa Han
29 augustus 2020
Talitha
15 augustus 2020

Perfect weer, zoals (bijna) altijd! :) De Mexicaanse kapsalon met Pulled Pork is echt een aanrader! En de nacho's zijn ook ekker! Wat prijzig misschien, maar vaak wel goed! Soms is de bezorging wat later dan gepland op drukke dagen, maar altijd goed en vriendelijk en contact ook top!

Sonja
14 augustus 2020

Heerlijk eten en super dat er een eigen bezorgdienst is, via 'thuisbezorgd' betaal je meer dan rechtstreeks via taco company. Heel vriendelijk personeel! Al met al een echte aanrader! Ik bestel zeker weer

Mariska
10 augustus 2020

weer zo lekker! Snel bezorgd, heel warm nog en ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
9 augustus 2020

Mega lekker eten! Bezorging is snel. Nog nooit iets te klagen gehad!!

Walter
9 augustus 2020

Heerlijke gerechten

Tessa
29 juli 2020

Eten weer lekker maar bezorging duurde 1,5 uur, erg lang!

Tessa
11 juli 2020

Kwaliteit en bezorging helemaal goed alleen helaas de laatste twee keer een foutieve bestelling ontvangen. Iets met gehakt besteld en met bonen gekregen. Gelukkig wel lekker maar niet volgens bestelling.

Pip
29 juni 2020

Taco company vraagt mij om een beoordeling.. oké.. ik vond het niet zo lekker. De patat was taai, ook de taco schelpen waren taai en het vlees was erg droog.

Mark
26 juni 2020

Zeer lekker eten. Ook met het warme weer een goede bezorging! Vrolijke bezorgers.

Jason
25 juni 2020
Stefan
25 juni 2020

Mexsalon met kippendij. De Rolls-Royce onder de kapsalons.

Els
24 juni 2020

Snel en warm bezorgd. Topping op de nacho's was karig in vergelijking tot de vorige keren.

Esther
12 juni 2020

Goed op tijd geleverd, groenten heerlijk knapperig en goede smaak. Was bang dat 1 xlburrito per persoon wellicht niet genoeg zou zijn, dus ook wat nachos besteld, maar de burrito's waren zeer goed gevuld en ook ruim voldoende voor grote eters. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martijn
9 juni 2020

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke & Piet
3 juni 2020

Heerlijke maaltijd ontvangen van een zeer vriendelijke bezorger!

Lia
1 juni 2020

Lekker eten! Wij gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
25 mei 2020

Top bezorging altijd op tijd , eten altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonym
18 mei 2020

+ I have got XL Quesadilla met gehakt. It was great and heel lekker!!! + The stuff is friendly. + They serve calamaris and onion rings also.

Tessa
15 mei 2020

Eten was lekker maar het werd te vroeg bezorgd. Had gevraagd om 20.45 en stond om 20.30 al voor de deur terwijl we nog niet thuis waren.

Elma
9 mei 2020
Jacqueline
4 mei 2020

Dit is de eerste keer dat wij bij jullie besteld hadden. Ik miste wel de Mexicaanse kruiden en pit in de gerechten

Jacky
28 april 2020

Het eten was lekker. Het bleef lang warm.Behalve de frietjes dan. De afstand was voor mij net iets te ver..De bediening was vriendelijk.

Piet
26 april 2020

:)

Elma
20 april 2020

Heerlijke tacco’s. Snelle bezorging. Lekkere sausen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 april 2020

De burrito’s eet ik vaak en zijn echt top!

Bianca
10 april 2020

Super lekker weer en in 20 minuten bezorgd, top!!

Lauren
9 april 2020

Heerlijk gegeten, super bezorging! Had alleen voor 1,75 extra aan salsa en quacamole betaald. Zat er niet bij.

Rob
4 april 2020

heerlijk

Boer
3 april 2020

Ik miste de biefstuk taco, had 2 gehakt 1 biefstuk besteld en 3 gehakt gekregen. Het was wel heel erg lekker

Anoniem
1 april 2020

Eten was heerlijk als verwacht, werd wel gebeld in verband met een kleine verwarring waardoor het mogelijk het langer zou duren en eten niet meer zo warm zou zijn. Geen seconde later ging de bel en kreeg ik me eten die nog warm was. Helemaal top.

Mirjam
30 maart 2020

Snelle en vriendelijke levering. Het eten was goed en lekker. Frietjes hadden alleen langer gebakken moeten worden en wij miste de dunne franse frietjes, wat op de menukaart staat. Daarvan in de plaats waren het gewone frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

td
25 maart 2020
Edwin
21 maart 2020

Het eten was lekker dit keer niet echt warm jammer dat alleen de opmerkingen niet gelezen was dat er 1 zonder jalapenos moest en dat er dus wel in zat ook klopte de bestelling niet helemaal want extra dingen bij de mexsalon besteld maar zat er helaas niet bij

Pauly
19 maart 2020

Het was minder goed dan de vorige keer. Het was te zout en er leek minder kip in te zitten. Daardoor viel het me tegen.

Manna
26 februari 2020

Jammer dat we lang moesten wachten bijna anderhalf uur. En alle taco's waren met gehakt, ook miste de gaucumole saus. Maar alles ook al klopte het niet met het bestelde, was erg lekker.

Bianca
23 februari 2020

De nachos was weer overheerlijk, aanrader!

Mariska
31 januari 2020

het was weer heerlijk! Snel en super lekker!

Willem
25 januari 2020

Eerste keer de quesadillas besteld en wat waren die lekker! Lekker veel kaas, ik hou ervan. Ga ik vaker bestellen :)

Wim
18 januari 2020
John Singstra
13 januari 2020

Het eten was hooguit lauw bij bezorging en de spareribs waren absoluut niet mals. smaken waren wel goed

Willem
4 januari 2020

Heerlijk gegeten en de fles wijn erbij was echt super service.

Willem
19 december 2019

Heerlijk gegeten en die tweede XL burrito voor 3,95 is de deal van de eeuw.

Ta
14 december 2019

Heerlijk en veel verse groenten.

Willem
12 december 2019

Heerlijk van smaak, vers, warm en snel bezorgd!

Kabalt
25 november 2019

Heerlijk eten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

theo
24 november 2019
Esther
24 november 2019

Echt super. Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling. Dit werd allemaal recht gezet. En het eten was weer heerlijk!!

Nikki
22 november 2019

Altijd heerlijk eten en top bezorging!

B.
2 november 2019

Op de taco’s zat weinig vlees en de enchilada was heel erg zout. Heb deze niet opgegeten.

Jikke
4 oktober 2019

Het was op tijd, erg lekker én warm.

Laura
22 september 2019

Heerlijk eten. Wat mij vooral opviel is dat het eten goed warm was! Snelle bezorging!

Talitha
4 september 2019

Service is zoals altijd prima. Eten was oke deze keer, ik kon merken dat het zondag was. er zat nauwelijks saté marinade in mijn mexsalon pulled pork, waardoor er niet zoveel smaak aan zat als normaal. Wel lekker, maar kan veel lekkerder. Nacho's zijn steeds vaker wat aan de donkere kant een deel van de chips en deze keer zat er ook niet echt veel in en dat voor 6 euro ofzo. Normaal is het wel vaak perfect en echt heel lekker, alleen deze keer (wss doordat het zondag was) wat minder. Blijf er zeker bestellen dat wel! Hopelijk volgende keer weer wat beter. Er zat deze keer helaas ook een over de datum zakje knoflook bij, nog met de oude print van 23 augustus. Zeker een week over datum, dat proefde je een klein beetje ook minder smaak daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
24 augustus 2019

Het was echt ontzettend lekker en keurig op tijd! Top restaurant!

Henk
21 augustus 2019

Super snel geleverd! Het eten was veel te lekker, ik heb veel te veel gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Luuk
17 augustus 2019

Heerlijk gegeten.

Mariska
16 augustus 2019

het was weer heerlijk! Moeilijkste is de keuze maken: zoveel! pas voor de 2e keer, maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk, goed warm, netjes bezorgd: top!

D v rijn
6 augustus 2019

Tortilla niet vers. Enchilada zit niks anders in dan vies goedkoop gehakt. Tacos scheurden weg toen ik ze op pakte... + dat daar koriander over zit dit smaakt bij sommige mensen naar zeepsop! Prullebak heeft vast lekker gegeten ik helaas niet

Sas
4 augustus 2019

Prima vers bereide maaltijd.

am
3 augustus 2019

zeer vlot bezorgd en gesmuld

Xxxx
19 juli 2019

Taco’s waren zeik nat en vielen uit elkaar.

Pietertje
18 juli 2019
Sarah
12 juli 2019

Sterren spreken voor zich

anon
1 mei 2019

het eten is goed en warm, helaas was de verpakking al open gegaan waardoor een gedeelte van het eten los in de zak lag. een beetje onzorgvuldig.

Mo
22 maart 2019

Erg lekker, ruim belegd, veel vlees en groente. Smaakvol.

De Leeuw
16 maart 2019

Vanavond was alles perfect! Echt superlekker. Het varieert weleens in kwaliteit of hoeveel je krijgt, of de ene keer wat beter gemaakt/gebakken als de andere. Maar deze keer klopte alles qua hoeveelheid en smaak! Echt heerlijk genieten. Ik had de Pulled Pork Mexsalon en nachos met kaas.

Tom
14 maart 2019

Snelle levering, goede smaak.

Wil
7 maart 2019

Lekker, mooi op tijd, we miste alleen de guacamole saus. Dat is dan weer jammer....

Willem
16 februari 2019

Bestel hier al jaren en ik ben altijd tevreden.

Geeske
14 februari 2019

Altijd perfect bereid, snel bezorgd, topkwaliteit! De lekkerste burrito's!

Jan van der Weijde
2 februari 2019

Bijzonder smakelijke burrito bezorgd binnen het half uur!

Natje
19 januari 2019

Lekker eten

loco
14 januari 2019

burrito kippendij is echt goede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Hofstra
12 december 2018

Mexsalon is echt een aanrader!

Anoniem
24 november 2018
Justina h Han
21 november 2018

Best taco & quick delivery but nachos is not recommended!!